2016. augusztus 14., vasárnap

Don't Tell Mom! 8.2. fejezet

Billnek döntenie kell, melyik a fontosabb: a sértett büszkesége vagy az izgalmas, kettesben eltöltött hétvége lehetősége.




Bill az ágy végén foglalt helyet, és egy szelet pizzát majszolva felnőtt-filmet nézett az egyik kódolt csatornán. Andreas mellette feküdt, folyamatosan kommentálva a látottakat.

- Azt hiszem, láttam valamit – mondta, és a kezében tartott pizzaszelettel a készülék felé bökött. – Ó… igen! Igen, cicik!

- Beteges vagy – fintorgott a fekete hajú. – Nem hiszem el, hogy már majdnem… két órája nézzük ezt? Tényleg ilyen sok idő telt el?

Andreas teli szájjal vonta meg a vállát.

- Figyu, menned kellene – közölte Bill nyersen. – Anyu azt mondta, nem alhat nálunk senki.

- Nem vagyok senki - tiltakozott a barátja.

- Igen, de… mindegy – felelt a másik. – Anya az utóbbi időben elég őrülten viselkedik, és félek, hogy rájönne, ha itt alszol. Amiatt is tiszta ideg lett, amit újévkor csináltunk.

- Ó – bólogatott máris megértőbben Andreas. Felkelt, a papírtányérját a heverőn hagyva. – Az én anyám is kész volt tőle. Francba, tényleg haza kéne mennem.

Bill mosolyogva kísérte ki a szőkét és búcsúzott el tőle.

Egyetlen pisszenést se hallott Tom felől, mióta elment lefeküdni, és kíváncsi volt, vajon elaludt-e a szobájában.

- Ideje felébreszteni – motyogta magában Bill. Még mindig bántotta Tom megjegyzése, de érezte, hogy a bátyja csak szórakozott vele. Sőt, tudta, hiszen a fiúnak hihetetlen merevedése szokott lenni attól, ha beteszi neki…

Csodálkozott is, amiért Tom meghátrált, mikor Andreas beállított. Miért nem küzdött inkább? Igaz, el tudta képzelni, mekkora frusztrációt okozhatott a bátyjának ez az egész dolog.

Bill felsétált a lépcsőn, és megállt a testvére szobája előtt. Vennie kellett néhány mély lélegzetet, mielőtt benyitott volna. Tudatosította magában, hogy Tom csak viccelt.

- Tomi – szólalt meg Bill, miközben belökte az ajtót, majd belépett. A bátyja az ágyon terpeszkedett egy halom takaró alatt, és alig hallhatóan hortyogott. Bill mosolyogva mászott fölé, hogy kicsit megszorítsa a vállát. – Tomi – suttogta.

A fiú arca megrándult. – Hm?

Bill a nyakához bújt, és Tomhoz simult. – Ébredj, kirúgtam Andreast.

A rasztahajú megdörzsölte a szemeit. Fogalma sem volt, hány óra vagy milyen nap van. – Itt van?

- Már nincs.

- Uhh. – Tom az öccse felé fordult, hogy magához ölelhesse őt. Bill megcsókolta az állát. – Nem vagy már dühös rám?

- Nem – felelt a másik. – Egyszerűen egy seggfej vagy.

Tom felnevetett. – Így jártál.

Bill csak vigyorgott. – Nem lehetek rád mérges az első szabad hétvégénken.

A bátyja végigsimított a hátán, és a nadrágövével kezdett játszadozni. – Kanos vagy, nem igaz?

Bill még szorosabban nyomta az égő arcát Tom mellkasához. – Talán - suttogta.

Tom érezte, ahogy az öccse erekciója a hasának feszül. – Belevágjunk? – kérdezte, mire Bill gyengéden megcsókolta a nyakát.

- Ó, igen. – Az ajkai először csak finoman érintették a másikét, felmelegítve egymást, de aztán a csókolózás egyre inkább elmélyült; hamarosan nedves és durva smárolásba kezdtek. Tom a testvére szájpadlását csiklandozta, végighúzta a nyelvét a fogain és az ajkain újra meg újra, mígnem Bill nem tudta tovább elfojtani a torkából feltörő nyögéseket.

Hosszú percekig csupán ilyen módon kényeztették egymást, felkeltve a nemi vágyat, végül már kétségbeesetten kapaszkodtak egymásba. Tom a matrachoz szorította Billt a testével, miközben folyamatosan simogatta őt, ahol csak érte.

- Megpróbálhatom újra? – kérdezte, miközben csókokkal borította be Bill állát, ajkait és nyakát.

A fiú zihálva felelt. – Igen.

Tom testén azonnal irányíthatatlan izgalom lett úrrá. Bill megengedte, hogy tegyen egy újabb próbát. Hogy ismét megdughassa. – Senki sincs itthon, így nem kell visszafognunk magunkat – állapította meg felvonva az egyik szemöldökét.

- Ó, Istenem… - Bill hangosan felnyögött, majd aggódva pillantott a szerelmére. – De jól csináld, Tomi!

A bátyja bólintott, azzal bedugta mindkét kezét Bill pólója alá, ő pedig nem volt rest segíteni. Miután áthúzta a fején a ruhát, és ledobta az ágyról, dideregni kezdett. Hűvös volt a szobában, Tom pedig érezte, ahogy az öccse jéghideg bőre az övéhez ér. Bill mindig is fázós volt.

Tom is megszabadult a saját pólójától, majd Bill testéhez simult, így próbálva meg felmelegíteni őt. A fekete hajú imádnivalóan tekergőzött alatta Tom vállaiba kapaszkodva, aki beleakasztotta az ujjait Bill nadrágjába, és az alsójával együtt elkezdte lehúzni róla. – Most még jobban fázni fogsz – figyelmeztette.  

- Akkor melegíts fel! – Bill éhesen csókolta meg újra Tom száját, majd segített neki, hogy mihamarabb megszabadulhasson a saját ruhájától. – A tiédet is – suttogta.

Tom vigyorogva térdelt fel, és egy pillanat alatt kicsatolta az övét. Az ő szerszáma is ugyanolyan mereven ágaskodott már, mint Billé, így alig várta, hogy akcióba lendüljenek. – Segíts már – kuncogott Tom.

Bill nem hezitált; odanyúlt, és egyetlen rántással megszabadította Tomot a nadrágjától. – De gyors vagy – jegyezte meg az idősebb fiú, miközben Bill az erekciója köré fonta az ujjait. – Ne! – zihált.

- Ne?

Tom megrázta a fejét, majd Bill lábai közé simult, hogy az ágyékát az övéhez dörzsölhesse, mire a fekete hajú éles sikolyban tört ki. Tom beharapta az ajkát, elfojtva így a nevetését, Bill ugyanis sokkal hangosabb volt, mint ahogyan azt ő korábban elképzelte. – Jézusom – kommentálta. – A szomszédok azt fogják hinni, hogy megöllek, vagy valami.

- Tedd be az ujjaid – felelt Bill, figyelmen kívül hagyva a bátyja megjegyzését. – Találd meg azt a pontot, és izgass fel!  

Tom válaszul elégedetten felmordult, és újra Bill lábai közé lökte magát. Érezte, hogy az ágy ringatózik, néhány határozottabb mozdulattól pedig a fejtámla a falhoz csapódott, aminek imádta a hangját. – Basszus, szeretlek – mondta ki hangosan a gondolatait. Belemarkolt Bill fenekébe, miközben szinte felfalta a fiú nyakát és mellkasát.

Bill megremegett Tom alatt, és egyre hangosabban kiáltozott, mígnem berekedt, a torka pedig fájni kezdett. Tom megtalálta a bejáratát, és azonnal bedugta egy ujját, mire az öccse még az eddigieknél is hangosabban sikoltott fel.

- Ó… ez… - Bill megragadta a testvére karjait. – Ez fáj, de ne hagyd abba!

- Hozom a testápolót – motyogta Tom.

- Ne, ne hagyd abba! – hangzott a kétségbesett válasz. – Mélyebbre!

Tom teljesítette a kérését, Bill pedig felüvöltött. – De azt mondtad, fáj neked…

- De jó érzés… - zihált a fiú. – Annyira… Ó!

A bátyja ebben a pillanatban bukkant rá Bill prosztatájára, és az ujjával szinte azonnal kínzó módon kezdte ingerelni azt. Élvezettel figyelte, hogy a testvére szinte az eszét veszti miatta. – Addig fogom ezt csinálni, amíg el nem élvezel – mondta Tom.

- Igen, kérlek!

- Mélyebbre? – A rasztahajú tisztában volt azzal, hogy ennél beljebb nem hatolhat, de hallani akarta, ahogy Bill könyörög.

- Ne, ó, ne… talán – hunyta le a szemeit a fiatalabb fiú. – Csak… csináld tovább.

Ahogy Tom behajlította a Bill testében lévő ujját, elámult azon, hogy a prosztatája milyen puha. Amikor gyengéden megbökte azt, Bill fülsértően magas hangon sikoltott fel. – Jó érzés? – kérdezte Tom. 

- Basszus, basszus – zihált a testvére, miközben a fenekével Tom kezének feszült annak érdekében, hogy az ujja még mélyebbre kerüljön benne. – Annyira jó, Tomi… ó… csináld még, mert nagyon fáj!

- Fáj? – A rasztahajú most egy másik ujját is betette, majd ollószerűen szétnyitotta azokat Bill testében. Kíméletesen igyekezett tágítani a testvérét, akinek a felfokozott izgalom hatására apró, fényes izzadságcseppek gurultak le a homlokáról. – Francba, Bill.

- Ó, Istenem… - sóhajtozott suttogva a fekete hajú, miközben a lábai megállás nélkül remegtek. – Jaj…

- Hangosabban – kérte Tom, észrevette ugyanis, hogy az öccse hangja felizgatja. Bill csak bólintott, majd hátranyúlt, és a feje fölött megragadta a fejtámlát. – Bill…

- Uh – nyögött fel önkéntelenül. Halkan jajgatott a fájdalomtól, ahogy szorosan lehunyta a szemeit. – Ó, Tomi, nagyon fáj, de… azért mégis egyre jobb lesz.

- Keményebben?

- Sokkal… ke-keményebben, igen – felelt Bill dadogva. Képtelen volt odafigyelni a szavaira, miközben a teste remegett a bátyja ujjai körül, és muszáj volt az ajkába harapnia az érzéstől. A pénisze megrándult… tényleg el fog élvezni? – Basszus, Tom!

- Mi az?

- Ó… - A fiú egymáshoz szorította a combjait, a lábujjait görcsösen behajlítva, ahogy minden izma megfeszült.Még sosem érzett ehhez hasonlót. Persze, Tom már korábban is elérte, hogy ilyen módon élvezzen el, de ez most jobb volt, sokkal jobb. Eszébe jutott, hogy a bátyja ezután a péniszével fog behatolni, a lelki szemei előtt megjelenő kép pedig még jobban felizgatta. – Jaj!

- Élvezz el a kedvemért – bátorította Tom, miközben az ujjaival szó szerint megdugta az öccsét. A merevedése már kezdett fájdalmassá válni, alig várta, hogy végre Billben mozoghasson. Előtte viszont fel kellett őt készítenie, ki kellett tágítania…

- Én… - Ennyit mondott Bill, mielőtt felkiáltott, a csípőjét a magasba lökve, és pulzálva élvezett a saját hasára. A teste szinte hozzánőtt Tom ujjaihoz, és észre sem vették, hogy káromkodni kezdtek. – Ó, basszus, basszus – sóhajtozott a fekete hajú, miközben az izmait ellazítva dőlt végig az ágyon. Reszketve törölte meg az arcát, de nem bírta megállni, hogy ne feszüljön újra meg újra a bátyja ujjainak. – Tomi… Tomi…

Tom végül kihúzta az ujjait, majd Bill testéhez simult, a bőrén érezve a fiú ragacsos spermáját. – Jól vagy?

- Mmm. – A másik lehunyt szemekkel mosolygott. – Gyere belém, Tomi, készen állok.

Az idősebb fiú teste nem maradt adós a válasszal; az ágyékában érezte az izgalmat. Bill testének minden porcikáját csókokkal hintette be. – Igenis. – Utoljára végigsimított az öccse oldalán, majd felült, hogy előkeresse a testápolót az éjjeliszekrényből. – Francba, Bill, elképesztően jól nézel ki.

A fekete hajú szégyenlősen pislogott. – Siess!

- Várj még – motyogta Tom, miközben felforgatta a fiók tartalmát. Pedig valahol ott kellett lennie a krémnek. – A fenébe, merre lehet…

- Ó! – Bill a párna alá nyúlt, a keze pedig beleütközött a flakonba. Félszegen húzta elő onnan. – Tom, miért volt ez a párnád alatt?

A rasztahajú megvonta a vállát. – Valószínűleg maszturbáltam. – Visszamászott az ágyba, és Bill fölé állt négykézláb. – Bekensz vele?

Az öccse szemei felcsillantak. – Oké – felelt halkan. Felpattintotta a flakon kupakját, és a kezére nyomott belőle valamennyit. Kissé zavarbaejtő hangot hallatott, mire mindketten elnevették magukat. – Nem én voltam – mondta Bill vidáman.

- Bill – szólalt meg a testvére, de mielőtt bármit mondhatott volna, megérezte a fiú kezeit a péniszén, amint szétkeni rajta a hűs anyagot. Ezzel egy időben Tomot forró izgalom kerítette hatalmába. Tudta, hogy ezúttal jól fog sikerülni, hiszen lassan csinálja majd, odafigyel Billre, és végre ő is csodálatosan fogja érezni magát. – Istenem, Bill, a kezeid…

- Jó érzés, mi? – A fekete hajú vigyorogva engedte el a bátyja merevedését, de még mindig kábultnak tűnt az orgazmusa miatt. – Tom, azt hiszem… készen állunk végre.

Egymásra néztek. Minden mozdulat, ami ehhez a pillanathoz vezetett, magabiztos és játékos volt. Tom nagyot nyelt; jól kell csinálnia. Muszáj.

Az öccsére pillantott, és azon gondolkodott, hogyan fogjon hozzá. – Szóval… hogyan kéne…? - motyogott.

Bill már a hátán feküdt, a lábait széttárva. – Gyerünk, Tomi. Kérlek!

Tom elmosolyodott. – Látom… mindened.

A fekete hajú még csak el sem pirult. – Tom – kezdett nyöszörögni.

- Jó, jó – hangzott a válasz. Bill lábai közé férkőzött, és gyengéden megbökte a pénisze csúcsával a fiú bejáratát. Bill erre megemelte a csípőjét.

- Gyere belém, te butus – bökte meg a hasát a mutatóujjával a fiatalabb fiú.

Tom kiöltötte rá a nyelvét. – Tudom  - azzal ismét odanyomta a hímvesszőjét az áhított helyre. Ahogy megérezte Bill testének ellenállását, felnyögött. Elhatározta magában, hogy ezúttal tovább kitart majd, de hát nem is tehetett mást. A szabad kezével finoman cirógatni kezdte a testvére combját, míg végül pár centire behatolt a fiúba.

Bill izmai megfeszültek, és gyorsabban kapkodta a levegőt, miközben még szélesebbre tárta a lábait.

- Ez az – mormolta Tom. – Így, így… - Mélyebbre hatolt, és amint megérezte, hogy Bill milyen szorosan tartja őt, nem tudta megállni, hogy teljes hosszában be ne tegye neki.

- Ó, basszus – nyögött fel a fekete hajú. – Ma este olyan nagy vagy…

Tom kivörösödött az erőfeszítéstől, amit a dolog igényelt tőle, a háta pedig izzadni kezdett. Megragadta Bill csípőjét, de nem mozdult. – Annyira szűk vagy – mondta fájdalmas hangon. Lehajolt, és szinte ráesett a testvérére, mire mindketten felsóhajtottak. Miközben megcsókolta Bill ajkait, gyengéden előrelökte a csípőjét is; a pénisze épphogy csak megmozdult benne.

- Tomi, ez olyan… furcsa érzés – zihált Bill. – Azt hiszem… azt hiszem...

A rasztahajú egy hirtelen mozdulattal betolta, mire Bill felkiáltott. – Ez fáj?

- Jaj, megérintetted – felelt kifulladva az öccse. – Azt a pontot, Tomi. Óvatosan, óvatosan…

Tom egy kissé ellazította az izmait, a könyökére támaszkodott Bill mindkét oldalán, majd előrelendítette a csípőjét. Látta, amint a másik fiú hirtelen levegő után kapva nagyra nyitja a száját, az ajkai pedig nedvesen csillogtak a sötét szobában. Egy halk, nyöszörgő sóhajt hallott.

Bill egyre merevebb hímvesszője ismét a hasának feszült.

- Ez jó érzés? – kérdezte Tom. Keményen akarta megdugni az öccsét, mélyen beléhatolni és teljesen elveszni benne... azonban visszafogta magát. – Bill?

- Szeretem – suttogta a fekete hajú. – Tomi... azt hiszem, hogy... keményebben kellene csinálnod. Kérlek.

A bátyja ennek hallatán hozzásimult és felhorkant. – Azt mondod?

- Igen... Ó, pont ott, Tom... – Bill zihált, a háta már izzadságban úszott. – Tomi, Tomi!

- Igen? Bill? – A rasztahajú kihúzta valamennyire, mire Bill összekulcsolta a lábait a derekán és közelebb vonta magához a testvérét. Tom látta az öccse szemeiben a fájdalmat, azonban egy aprócska csillogást is felfedezett, amely eltökélt kifejezést kölcsönzött az arcának. Az idősebb fiú tudta, hogy mindketten a legjobbat akarják nyújtani egymásnak, ezért megragadta Bill lábait, aztán mélyen beléhatolt, majd újra eltávolodott tőle. Megerősítést várva pillantott a partnerére, aki csupán bólintott.

- Ó – nyögött fel Bill. – Oké, igen... oké, csak csináld tovább... Ssz! – A fiú hangosan felszisszent, miközben összeszorította az izmait Tom farka körül. Bill hímvesszője magabiztosan állt,csaknem olyan erekciója volt, mint a bátyjának, mire Tom hirtelen nagyon büszke lett magára.

- Bill, te ezt élvezed – szólalt meg tágra nyílt szemekkel. – Tényleg élvezed, te...

- Igen – felelt Bill, megragadva az ágy támláját. – Tom, érintsd meg az én...

A rasztahajú késlekedés nélkül fonta az ujjait a másik farka köré, és igyekezett összehangot teremteni a keze és a csípője mozdulatai között. Mintha csak gitáron játszott volna; a kezei szinte maguktól rátaláltak a helyes ritmusra. Megszorította Bill férfiasságának tövét, a fiú pedig akkora sikolyban tört ki, hogy Tom számított egy telefonra a szomszédoktól.

- Istenem, Bill, te – horkant fel Tom, folyamatosan mozogva a testvérében. A saját orgazmusa olyannyira gyorsan közeledett, hogy alig bírt uralkodni magán. – Basszus, el fogok menni benned... méghozzá keményen, basszus.

- Ó – nyöszörgött Bill. A fiú veszélyesen hangos volt, Tom izgalmának nagyjából a felét az adta, hogy az öccse mennyire eszét vesztette a kéjtől. A rasztahajú az egyik karjára támaszkodott, miközben folymatosan verte Bill farkát, és megállás nélkül mozgott benne. Az izzadságcseppek egymással keveredtek, ahogy a testük összért, Tom pedig sós ízt érzett az ajkain. Éhesen nyalta le, és Billt nézte, aki gondolatban teljesen máshol járt; vonaglott és tekergőzött alatta. Az idősebb fiú öntudatlanul is kidüllesztette a mellkasát a gondolatra, hogy az öccsének ilyen élvezetet tudott okozni.

Tom épphogy elengedte Bill merevedését, máris a golyóit markolta meg. A fekete hajú nem bírta visszafogni a hangját, a partneréhez simulva megemelte a csípőjét és a merev lábujjait belevájta Tom hátába.

- Közel vagy már? – zihált Tom. 

Bill csupán nyögdécselt, miközben a hátát ívben megfeszítette és a bátyja rasztatincseit megragadva magához húzta őt. Tom a testvére fölé magasodott, az ajkaik pedig összeértek.

- El tudsz menni? – kérdezte Tom két csók között. Ebben a pozícióban nem tudott hozzáférni az öccse farkához, de érezte, amint a kemény szerszám a hasfalának nyomódik. – El tudsz élvezni, Bill?

- Én... – A fekete hajú összeszorította a szemhéjait és a teste remegett Tom alatt. – El fogok...

- Igen? Akkor élvezz el, kérlek, Bill.
 
A fiatalabb fiú még mindig Tom hajába kapaszkodott, mialatt magas és erős hangon jajgatott, a csípője pedig még egyszer utoljára megemelkedett, mielőtt a bátyja megérezte a hasán Bill forró spermáját.

- Francba, francba – káromkodott Tom, mivel az orgazmus hatására Bill teste még szorosabban ölelte körül a férfiasságát. Miközben az öccse elélvezett, mindvégig a sarkaira ülve dugta őt, mígnem már könnyek gyűltek Bill szemeiben. Ez már túl sok volt Tomnak, Bill arca pedig eltorzult a fájdalomtól. A rasztahajú kivette a farkát, végighúzta rajta egyszer a kezét, majd ráélvezett az öccse csípőjére és hasára.

- Tomi – nyöszörgött Bill, a hosszú ujjaival szétmaszatolva az ondójukat. – Tomi, gyere belém!

A bátyja megrázta a fejét, ennek ellenére ismét betette az immáron túlérzékeny farkát, összerezzenve az érzéstől, mielőtt Bill testére roskadt, akár egy rongybaba.

- Élvezted – lihegte Tom fáradtan, de mosolyogva. Végigsimított Bill haján és megcsókolta az arcát. – Élvezted, igaz?

- Egyre jobb leszek – válaszolt a fekete hajú, miközben a pillantása ide-oda cikázott Tom teste és arca között. – Ez az egész egyre jobb lesz, Tom, annyira jók leszünk benne. Azt akarom, hogy bennem légy.

- Szóval élvezted.

Bill bólintott. – Határozottan.

A rasztahajú lustán mosolyogva hajtotta le a fejét. – Kibaszottul boldoggá tesz, hogy élvezted, mert... én kurvára imádtam.

Bill helyezkedni kezdett, miután a testvére kihúzta belőle, majd lefeküdt Tom mellé, a meztelen végtagjait pedig mind rápakolta. Az idősebb fiú átkarolta a partnerét, még közelebb húzta őt magához, és érezte, hogy mindketten ragadnak az ondótól. Még soha nem érezte magát ennyire jól.

- Elélveztettelek – jelentette ki. – Csak attól elélveztél, hogy megdugtalak. Ez egyszerűen fantasztikus.

- Ráadásul itt az egész hétvége, hogy gyakoroljunk.

Még utoljára egymásba forrtak az ajkaik, végül elszundítottak.

A mű szerzői: cynical_terror és undrockroll
Lelőhely: www.tokiohotelfiction.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése